Skip navigation MENU

Cursus Onderwijskwaliteit App: van datafeedback naar concrete actie

Leer hoe je de overzichten en analyses uit de Onderwijskwaliteit App bespreekbaar maakt op school en zo een data-geïnformeerde leercultuur versterkt.

Leerdoelen

Het dashboard in de Onderwijskwaliteit App toont in één overzicht de actuele status van de belangrijkste indicatoren zoals leerlingaantallen, in- en uitstroom, voortgang in tussentijdse toetsen en de overgang van PO naar VO. In een handomdraai produceer je hiervan rapportages op school-, groep-, klas- en leerlingniveau. Dat geeft schoolleiders en intern begeleiders de mogelijkheid om data eenvoudig bespreekbaar te maken. Maar welke overzichten en analyses zijn relevant? Hoe passen deze in een kwaliteitskalender? En hoe begeleid je jouw collega’s bij de interpretatie ervan? Daar gaan we tijdens deze cursus op in.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor schoolleiders en intern begeleiders die werken met de Onderwijskwaliteit App.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de cursus te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijskwaliteit App, omdat je tijdens de cursus direct analyses maakt.

Datum/tijd

De eerste bijeenkomst van deze landelijke cursus in 3 dagdelen, vindt plaats op dinsdag 4 februari 2020. De data van de overige bijeenkomsten zijn als volgt: dinsdag 24 maart en dinsdag 9 juni 2020. Alle bijeenkomsten beginnen om 9:15 uur en eindigen om 12:15 uur.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Prijs

€ 950,- per persoon voor drie dagdelen, exclusief gebruik Onderwijskwaliteit App (wanneer je al toegang hebt).

€ 1.875,- per persoon voor drie dagdelen, inclusief aansluiting en gebruik Onderwijskwaliteit App (in 2019/2020).

De bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu

AANMELDEN VOOR CURSUS TRAINING OP LOCATIE AANVRAGEN

 

Terug naar Trainingen en Events