Skip navigation MENU

Trainingen & Events

Het gebruik van data voor sturing en onderbouwing is binnen het onderwijs relatief nieuw. Hetzelfde geldt voor de ervaring met instrumenten voor data-analyse, zoals het MMP of Qlik. Hoewel iedereen overtuigd is van de toegevoegde waarde, vergt het zorgvuldige en hoogwaardige begeleiding van het management en de gebruikers.

Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning aan voor concrete toepassing van data in de dagelijkse praktijk. Praktijkgerichte trainingen voor het vergroten van kennis en vaardigheden; inspiratiesessies om praktijkervaringen te delen; en begeleidingstrajecten om nieuwe, efficiënte manieren van werken te borgen in de organisatie. Zo helpen onze consultants je bij het realiseren van je doelstellingen.

Inspiratie- en trainingsevents

Inspiratiesessies organiseren wij voor en met onze klanten om kennis en ervaringen te delen. Meestal gecombineerd met een netwerklunch en training die aansluit op het onderwerp van de inspiratiesessie. Uiteraard is het ook mogelijk om één van beide onderdelen te volgen. Wij verwelkomen je graag bij onze inspiratie- en trainingsevents.

Op de hoogte blijven van inspiratie- en trainingsevents.

Landelijke trainingen

Voor gebruikers van onze Apps organiseren wij diverse landelijke trainingen. Van basistrainingen voor het gebruik van de App en verdiepende trainingen voor het maken van analyses tot thematische trainingen. Een landelijke training is ideaal wanneer slechts één of twee personen binnen je organisatie deze training willen volgen. Deze vinden centraal plaats in ons trainingscentrum in Amersfoort.

NAAR ACTUELE TRAININGSDATA

Trainingen op locatie

Wil je met meer mensen uit je organisatie een van onze trainingen volgen? Of wil je de training toespitsen op jouw situatie? Dan kunnen wij deze training ook bij jullie op locatie verzorgen.

Training op locatie aanvragen.