Skip navigation MENU

Onderwijs Analyse App – Aan de slag

Na de training ”Aan de slag” ben je als gebruiker in staat om de Onderwijs Analyse App op het MMP direct te raadplegen en snel een overzicht of analyse te maken.

Leerdoel

Gedurende de training maak je kennis met managementinformatie en het dynamisch analyseren van data. Je leert de Onderwijs Analyse App en haar elementen kennen, ontwikkelt vaardigheden over hoe je de App optimaal kunt toepassen voor jouw werkzaamheden. Bovendien leer je hoe eenvoudige analyses gemaakt en opgeslagen kunnen worden. Wellicht heb je niet de ambitie om uitgebreide analyses te maken, maar wil je wel op ieder moment ontwikkelingen kunnen monitoren zonder afhankelijk te zijn van anderen. Dit is kenmerkend voor de eindgebruiker. MMP basisvaardigheden volstaan om als eindgebruiker aan de slag te gaan en samen te werken met de datacoach.

Niveau: gebruiker

Deze training is bedoeld voor deelnemers die gaan werken met de Onderwijs Analyse App op het MMP en bovendien geschikt voor gebruikers die kennis willen opfrissen.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse App.

Onderwerpen

Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

• Basisfunctionaliteiten Onderwijs Analyse App
  • Uitleg en werking van de schermen
  • Uitleg indicatoren
  • Aanmaken bladwijzers
  • Maken van eenvoudige analyses
  • Maken van exports

Duur

De training Onderwijs Analyse App – Aan de slag wordt in 1 dagdeel gegeven.

Datum, tijd en locatie

De training Onderwijs Analyse App – Aan de slag wordt gegeven op 30 mei (in Deventer) 2024 van 9.00 -12.00 uur. Je hebt ook de mogelijkheid om online aan te sluiten.

Prijs

€ 355,- per persoon per dagdeel. Indien je je ook inschrijft voor de verdiepende training van de Onderwijs Analyse App op dezelfde dag, geldt het dagtarief van € 555,- per persoon en is de lunch inbegrepen. De bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training(en) vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

AAMELDEN VOOR TRAINING TRAINING OP LOCATIE AANVRAGEN

Contact

Heb je nog een vraag? Neem contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu

Terug naar trainingskalender