Onderwijs Analyse App – Aan de slag

Na de training ”Aan de slag” ben je als gebruiker in staat om de Onderwijs Analyse App direct te raadplegen en snel een overzicht of analyse te maken.

Leerdoel

Gedurende de training maak je kennis met managementinformatie en het dynamisch analyseren van data. Je leert de Onderwijs Analyse App en haar elementen kennen, ontwikkelt vaardigheden over hoe je de App optimaal kunt toepassen voor jouw werkzaamheden. Bovendien leer je hoe eenvoudige analyses gemaakt en opgeslagen kunnen worden. Wellicht heb je niet de ambitie om uitgebreide analyses te maken, maar wil je wel op ieder moment ontwikkelingen kunnen monitoren zonder afhankelijk te zijn van anderen. Dit is kenmerkend voor de eindgebruiker. MMP basisvaardigheden volstaan om als eindgebruiker aan de slag te gaan en samen te werken met de datacoach.

Niveau: gebruiker

Deze training is bedoeld voor deelnemers die gaan werken met het MMP en bovendien geschikt voor gebruikers die kennis willen opfrissen.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse App.

Onderwerpen

Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

• Basisfunctionaliteiten Onderwijs Analyse App
  • Uitleg en werking van de schermen
  • Uitleg indicatoren
  • Aanmaken bladwijzers
  • Maken van eenvoudige analyses
  • Maken van exports

Duur

De training “Onderwijs Analyse App – Aan de slag” wordt in 1 dagdeel gegeven.

Datum/Tijd

Houd onze website in de gaten voor nieuwe data of neem hierover contact met ons op.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Wij adviseren om met eigen vervoer te komen. Omdat veel mensen nog vanuit huis werken, is er voldoende parkeerruimte in een van de omringende parkeergarages, waar je (betaald) kunt parkeren.

Prijs

€ 355,- per persoon per dagdeel. Indien je je inschrijft voor twee trainingen op één kalenderdag (ochtend en middag) geldt het dagtarief van € 555,- per persoon en is de lunch inbegrepen. De bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

TRAINING OP LOCATIE AANVRAGEN

Terug naar overzicht Trainingen en Events