Skip navigation MENU

TIG Schoolscan – Nationaal Programma Onderwijs

Geplaatst op 23-04-2021 in Nieuws, Onderzoek, VO.

Het Nationaal Programma Onderwijs is een welkome voorziening om Corona gerelateerde onderwijsvertraging in te lopen. De krappe planning legt echter veel druk op scholen. Vanuit TIG willen we scholen daar graag bij helpen. De TIG Schoolscan is reeds door veel scholen aangevraagd. Tijdens het TIG Datalab op 20 april 2021 zijn we dieper ingegaan op de achtergrond van de schoolscan en gaven scholen en partners toelichting op relevante onderwerpen rondom het Nationaal Programma Onderwijs. Heb je de scan nog niet aangevraagd? Vraag deze dan alsnog aan en geef verdere invulling aan het Nationaal Programma Onderwijs met onze ondersteunende trainingen.

 

Gratis TIG schoolscan

Onze onderzoeken naar de effecten van Corona hebben wij nu aangevuld en verwerkt tot een rapport, dat als basis gebruikt kan worden voor de eigen schoolscan. Deze TIG schoolscan bevat een landelijke benchmark van 2015 tot nu met onder andere:

  • Het aantal toetsen en herkansingen dit jaar in vergelijk met vorig jaar.
  • Een uitsplitsing van de resultaten naar vakken en schoolsoorten.
  • Handreikingen voor verdere analyses en bewezen effectieve interventies.
  • Voor MMP-klanten aangevuld met jouw schoolresultaten.

VRAAG JOUW SCHOOLSCAN AAN

Kennismaken met MMP-applicaties 

Werk je nog niet met bijvoorbeeld de Onderwijs Analyse App of het Coaching Dashboard? We laten je graag kennismaken met deze MMP-applicaties! Je kunt nu gratis licenties aanvragen, op die manier kun je het resterende schooljaar (2020-2021) kennismaken met de applicaties op het MMP.

AANVRAGEN LICENTIES

Maak je Schoolscan in één dag compleet 

In de training “Maak je Schoolscan in één dag compleet” leer je aandachtspunten uit de TIG Schoolscan te prioriteren en de bijbehorende verdiepende analyses te maken in de Onderwijs Analyse App. Ook leer je de onderwijsresultaten te monitoren om onderwijsvertraging en onderwijsacceleratie in beeld te brengen en bij te sturen.

Monitoren van leerachterstanden en leerontwikkeling 

In het kader van het Nationaal Programma Onderwijs is het monitoren van leerlingen belangrijker dan ooit. In de training “Monitoren van leerachterstanden en leerontwikkeling” leer je leerachterstanden en leerontwikkeling van leerlingen te monitoren met de Onderwijs Analyse App, zodat je de effectiviteit van je interventies kunt volgen en vorm kunt geven aan persoonlijk leren.

Contact

Heb je een vraag over de TIG Schoolscan of de ondersteuning die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op, bel 085-0185150 of mail naar info@tignl.eu.