Skip navigation MENU

Qlik

TIG is Elite Solution Provider en OEM-partner van Qlik. Wij combineren de functionaliteiten van QlikView en Qlik Sense met eigen softwareontwikkeling en marktkennis. Zo ontstaan innovatieve, vraaggestuurde oplossingen in de vorm van standaard Apps, Cloudplatformen en maatwerkapplicaties.

Solide oplossingen die snel te implementeren zijn, waardoor je organisatie binnen no-time gebruik maakt van interactieve dashboards, analyses en rapportages waarin alle eisen op het gebied van onder andere onderwijs, financiën en HR zijn geïntegreerd.

TIG: Elite partner van Qlik

Qlik is het bedrijf achter innovatieve BI-technologie zoals QlikView, Qlik Sense en NPrinting. Onze interactieve dashboard- en analyseoplossingen voor het onderwijs zijn ontwikkeld op basis van deze Qlik-technologie. Sinds 2008 zijn wij Elite partner van Qlik. Dat betekent ruim bewezen ervaring met succesvolle Qlik-implementaties, waarbij wij voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot certificeringen, competenties en specialismen. Wij zijn marktleider in onderwijsoplossingen. Daarnaast bedienen wij veel gerenommeerde klanten uit andere sectoren.

45.000 klanten over de hele wereld

Welk verhaal schuilt achter jouw data? Qlik® biedt visualisaties, dashboards en apps die de belangrijkste vragen van jouw organisatie beantwoorden. Ontdek het hele verhaal achter de data. Met de BI-oplossingen van Qlik wordt deze data eenvoudig omgezet in concrete stuurinformatie. Hierbij is het mogelijk data van uiteenlopende bronnen te combineren en nieuwe inzichten te ontdekken, die anders verborgen bleven in de data.