Skip navigation MENU

Management Dashboard

Alle essentiële indicatoren gebundeld in één App: dat is integraal in control zijn. Het Management Dashboard is de complete oplossing ontwikkeld voor bestuurders en directie van Primair tot Middelbaar Onderwijs. De belangrijkste indicatoren zijn direct inzichtelijk in het dashboard, aangevuld met analyseschermen per thema. Zo wordt het in één oogopslag duidelijk welke indicatoren en locaties aandacht vereisen.

visaulisatie management dashboard

Iedereen de juiste informatie

Het Management Dashboard biedt bestuurders en directie een helicopterview over de organisatie. Alle essentiële indicatoren zijn gebundeld in één App, van financiën tot tevredenheid en van onderwijskwaliteit tot HR.  Zo ben je altijd tijdig en volledig geïnformeerd. En door domeinoverstijgende ratio’s samen te stellen, analyseer je direct op bijvoorbeeld het aantal leerlingen per FTE of de inkomsten en uitgaven per leerling. Vanuit de overview ga je naar de indicatoren voor meer details.

Het Management Dashboard maakt gebruik van data uit de TIG Apps en wordt automatisch iedere nacht geactualiseerd. Voor iedere locatie is de informatie op gelijke wijze beschikbaar. Zo draagt het Management Dashboard bij aan een efficiënte en uniforme informatievoorziening. Praat niet langer over de juistheid van de cijfers, maar over de implicaties ervan.

DEMO AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

 Bekijk ook: