Skip navigation MENU

Coaching Dashboard

Proactief sturen op leerlingresultaat. Met het Coaching Dashboard heeft de mentor een instrument in handen om een goede invulling te geven aan de coachende rol richting zijn mentorleerlingen. Deze standaardoplossing voor mentoren binnen het VO combineert cijfers, gedrag, verzuim, KWT en LVS in één dashboard.

Het Coaching Dashboard toont de mentor direct essentiële leerlinginformatie in overzichtelijke visualisaties, zowel op groepsniveau als op leerlingniveau. Met één klik zijn trends en details  voor de mentor beschikbaar binnen de analyseschermen, die per thema zijn opgezet. Of pas met één klik de periodeselectie aan; zo wissel je gemakkelijk tussen de gegevens van het hele schooljaar of de laatste week. Vanuit Magister klik je direct door naar het Coaching Dashboard; apart inloggen is niet nodig door de single-sign-on oplossing.

Aandacht voor kwaliteitszorg

Op steeds meer scholen groeit de mentor naar begeleider en coach. Een coach die de leerling begeleidt bij zijn of haar eigen unieke leerroute. Een mooie ontwikkeling die de leerling centraal stelt, maar wel meer eisen stelt aan de informatiebehoefte van de mentor. Het Coaching Dashboard is het instrument voor deze nieuwe mentorrol, het stelt de mentor in staat zijn taak efficiënter en effectiever uit te voeren, waardoor de mentor bijdraagt aan de kwaliteitszorg op school.

DEMO AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

 Bekijk ook: