Skip navigation MENU

Coaching Dashboard

Proactief sturen op leerlingresultaat. Met het Coaching Dashboard heeft de mentor een effectief instrument in handen om voor leerlingen een échte coach te zijn. Het Coaching Dashboard biedt maximaal overzicht en inzicht, door gegevens samen te brengen over cijfers, gedrag, verzuim, KWT en LVS . 

Het Coaching Dashboard brengt essentiële leerlinginformatie overzichtelijk in beeld, zowel op groeps- als op leerlingniveau. Met één klik breng je trends en details in beeld in analyseschermen die per thema zijn opgezet. Ook schakel je eenvoudig tussen de gegevens van het hele schooljaar of de laatste week. Effectiviteit en gebruiksgemak staan voorop: vanuit Magister klik je direct door naar het Coaching Dashboard. Apart inloggen is niet nodig, dankzij de Single Sign-On oplossing.

Aandacht voor kwaliteitszorg

Dit nieuwe instrument stelt u als mentor in staat uw taak efficiënter en effectiever uit te voeren en zo actief bij te dragen aan de kwaliteitszorg op school. De informatieschermen van het Coaching Dashboard brengen relevante gegevens uit Magister samen. Dat geeft nieuwe inzichten – per direct! Stel je eens voor hoeveel werk dat scheelt bij de voorbereiding van rapportvergaderingen, oudergesprekken en individuele coachgesprekken met leerlingen. Daarbij geven interne benchmarks context bij de cijfers, om zo bij te dragen aan de kwaliteit en effectiviteit van de gesprekken.

DEMO AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

 Bekijk ook: