Skip navigation MENU

Coaching Dashboard

Proactief sturen op leerlingresultaat. Met het Coaching Dashboard heb je hiervoor als mentor een effectief instrument in handen. Het Coaching Dashboard biedt maximaal overzicht en inzicht, door gegevens samen te brengen over cijfers, gedrag, verzuim, KWT en LVS . 

 

Het Coaching Dashboard brengt essentiële leerlinginformatie overzichtelijk in beeld, zowel op groeps- als op leerlingniveau. Met één klik breng je trends en details in beeld in analyseschermen, die per thema zijn opgezet, en met één klik pas je periodeselectie aan. Ook schakel je eenvoudig tussen de gegevens van het hele schooljaar of de laatste week. Effectiviteit en gebruiksgemak staan voorop: vanuit Magister klik je direct door naar het Coaching Dashboard. Apart inloggen is niet nodig, dankzij de Single Sign-On oplossing.

Aandacht voor kwaliteitszorg

Op steeds meer scholen groeit de mentor in een nieuwe rol van begeleider en coach. De moderne mentor is een coach die de leerling begeleidt op zijn of haar eigen, unieke leerroute. Dat is een mooie ontwikkeling die de leerling centraal stelt. Maar de nieuwe mentor kan alleen die coach zijn als er accurate, actuele informatie beschikbaar is over hoe het gaat met leerlingen. Het Coaching Dashboard biedt het antwoord op die informatiebehoefte.

Het Coaching Dashboard stelt je in staat je taak efficiënter en effectiever uit te voeren en zo actief bij te dragen aan de kwaliteitszorg op school. De informatieschermen brengen relevante gegevens uit Magister of SOMtoday samen. Dat geeft nieuwe inzichten – per direct! Stel je eens voor hoeveel werk dat scheelt bij de voorbereiding van rapportvergaderingen, oudergesprekken en individuele coachgesprekken met leerlingen. Daarbij geven interne benchmarks context bij de cijfers, om zo bij te dragen aan de kwaliteit en effectiviteit van de gesprekken.

DEMO AANVRAGEN   BROCHURE AANVRAGEN

 Bekijk ook: