Skip navigation MENU

Qlik Sense Trainingen

Met Qlik Sense beschik je over een krachtig instrument voor het transformeren van data naar stuurinformatie. Training helpt om het beheer en ontwikkelen van Qlik Sense documenten, in de organisatie te borgen. Wij bieden een breed trainingsaanbod voor zowel Qlik Sense, voor het beheer, ontwerp en ontwikkelen van documenten. Bovendien kun je kiezen tussen het volgen van een landelijke training of een training op locatie.

Qlik Sense Designer

Het ontwikkelen, onderhouden of uitbreiden van de Qlik Sense documenten begint met de Designer training. Deze training is gericht op het creëren van visualisaties met Qlik Sense. Op basis van verschillende scenario’s wordt de benodigde basis gelegd voor zelfstandige datavisualisatie en data discovery.

Duur: 2 dagen
Locatie: Bij klant of bij Qlik (Schiphol)
Doelgroep: Qlik Sense beheerders
Voorkennis: Tutorial ‘Building an App’

Qlik Sense Developer

Na het creëren van visualisaties is het inladen, transformeren en modelleren van data in Qlik Sense de volgende stap om applicaties te kunnen ontwikkelen. In deze training komen de noodzakelijke tools en technieken aan bod: dataconnecties; manipuleren en optimaliseren van data; en het verbeteren van het datamodel.

Duur: 3 dagen
Locatie: Bij klant of bij Qlik (Schiphol)
Doelgroep: Qlik Sense developers
Voorkennis: Creëren van visualisaties met Qlik Sense

Landelijk of op locatie

Wat past het best: aansluiten bij een landelijke training op Schiphol; of een training op locatie? De landelijke trainingen zijn ideaal wanneer weinig gebruikers training behoeven. Wens je echter ondersteuning toegespitst op jouw specifieke situatie of wil je meerdere collega’s opleiden? Dan is een training op locatie de best passende oplossing.

TRAINING AANVRAGEN