Skip navigation MENU

QlikView Trainingen

Met QlikView beschik je over een krachtig instrument voor het transformeren van data naar stuurinformatie. Trainingen helpen om het beheer en ontwikkelen van QlikView documenten, in de organisatie te borgen. Wij bieden een breed trainingsaanbod voor QlikView, voor het beheer, ontwerp en ontwikkelen van documenten. Bovendien kun je kiezen tussen het volgen van landelijke trainingen of een training op locatie.

QlikView Designer

QlikView documenten onderhouden, uitbreiden of ontwikkelen begint met de Designer training. De grondbeginselen van het ontwikkelen van QlikView documenten staan centraal. Aan bod komen zaken als: interface lay-out; grondbeginselen en best-practices voor design; en het ontwerpen van een QlikView document. De training is een uitdagende mix van demonstraties en zelfstandige oefening. Om snel tot de kern te komen wordt gewerkt met een bestaande dataset. Zo blijft er meer tijd over voor het ontwerpen en ontwikkelen van QlikView documenten.

Duur: 2 dagen
Locatie: Bij klant of bij Qlik (Schiphol)
Doelgroep: QlikView beheerders

QlikView Developer

Voor het ontwikkelen van QlikView documenten volgt u de Developer training. Kennis van het datamodel, het creëren van de juiste dataconnecties en de grondbeginselen van scripting zijn cruciaal om van uw QlikView documenten krachtige Business Discovery tools voor je organisatie te maken. Leren in de praktijk staat centraal. Instructie en theorie worden direct toegepast. Bij deze training gaan gebruikers zelf aan de slag om onderdelen zelf toe te passen. Bij voorkeur wordt gewerkt met een dataset van de gebruiker. Dat betekent echte problemen en echte oplossingen.

Duur: 3 dagen
Locatie: Bij klant of bij Qlik (Schiphol)
Doelgroep: QlikView developers
Voorkennis: Designer

QlikView Server Publisher

Een stevig fundament voor QlikView is van cruciaal belang om het beheren, monitoren en beschikbaar stellen van QlikView documenten binnen je organisatie te optimaliseren. Tijdens de Server Publisher training kunnen systeembeheerders hun vaardigheden in product installaties, implementaties en beveiligingsintegratie aanscherpen en ontwikkelen. De training varieert van een basis, single-server installatie tot meer geavanceerde configuraties met QlikView Server en Publisher, inclusief schaalbaarheid, connectiviteit en beheer van de grotere, meer complexe implementaties.

Duur: 3 dagen
Locatie: Bij Qlik (Schiphol)
Doelgroep: Systeembeheerders
Voorkennis: Designer/Developer

Landelijk of op locatie

Wat past het best: aansluiten bij een landelijke training op Schiphol of een training op locatie? De landelijke trainingen zijn ideaal wanneer weinig gebruikers training behoeven. Wens je echter ondersteuning toegespitst op je specifieke situatie of wil je meerdere collega’s opleiden? Dan is een training op locatie de best passende oplossing.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN WORD EEN QLIK-EXPERT