Skip navigation MENU

Jezelf ontwikkelen én meehelpen aan verbetering van onderwijs

Een informele sfeer, korte lijnen en voor iedere medewerker een ontwikkelingsplan, gericht op persoonlijke ambities. Bij TIG vormen tevreden en ambitieuze medewerkers de basis voor groei. Voor onze klanten, voor jou als medewerker en voor de continuïteit van ons bedrijf.

Wij zijn een bedrijf met een ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Met onze focus op het onderwijs, data en analytics willen wij een bijdrage leveren aan verbetering van met name het onderwijs in Nederland. Wij werken met de nieuwste ICT-technologieën en ontwikkelingen op het gebied van datavisualisatie. Denk bijvoorbeeld aan big data, machine learning en predictive analytics.

Spreekt bovenstaande je aan en denk je de juiste kennis, vaardigheden en ervaring te hebben voor een van de genoemde functies? Reageer dan via de sollicitatiebutton.

SUPPORT SPECIALIST
BI CONSULTANT QLIK
BI SPECIALIST ONDERWIJS
TRAINEE
AFSTUDEERDER BIG DATA

Staat jouw functie er niet bij en denk je toch een goede aanvulling op ons team te zijn? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie!

 

Vraag het… Bas (32)

Gestart als software developer en inmiddels als MT-lid verantwoordelijk voor software en solution development. Bas Knol werkt dagelijks met zijn team aan innovatieve oplossingen met state-of-the-art software. Absoluut hoogtepunt? Als mainstage-speaker tijdens Qlik Qonnections in Florida de mogelijkheden van de nieuwste generatie QlikView software delen.

MEDEWERKERS OVER TIG