Skip navigation MENU

Stap in de wereld van big data en analytics

Een informele sfeer, korte lijnen en voor iedere medewerker een ontwikkelingsplan, gericht op persoonlijke ambities. Bij TIG vormen tevreden en ambitieuze medewerkers de basis voor groei. Voor onze klanten, voor jou als medewerker en voor de continuïteit van ons bedrijf.

Wij zijn een bedrijf met een ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Met onze focus op het onderwijs, data en analytics begeven wij ons in een zeer dynamische omgeving, waar samenwerken vanzelfsprekend is en waar jouw bijdrage er echt toe doet.

Ga jij altijd voor het beste resultaat? En zoek jij een gave baan bij een jong innovatief en ondernemend bedrijf? Solliciteer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!


Software Developer
Ook de grenzen opzoeken van Azure voor de doorontwikkeling van ons platform met onderwijs-webapplicaties?


Data engineer / Big Data developer
Samen met het team van data- en informatie-analisten datastructuren ontwerpen en bouwen? Een bijdrage leveren aan predictive en prescriptive analytics?


Senior Support en Services medewerker
Ben jij de Senior Support & Services medewerker die ons Support & Services team komt versterken?


TIG traineeship – Big data analytics, business & ICT
Tijdens het TIG traineeship leer je hoogwaardige oplossingen gebaseerd op Qlik-technologie ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.


Business Intelligence Specialist Onderwijs
Combineer onderwijskennis en BI-vaardigheden en werk aan beter onderwijs. Bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van oplossingen voor deze sector.


Senior BI Consultant (Qlik)
Ontwerp, ontwikkel en implementeer hoogwaardige oplossingen voor onze klanten. Realiseer jij binnenkort indrukwekkende eindresultaten met Qlik?


Afstudeerders – Big data analytics, business & ICT
Alles te weten komen op het gebied van datavisualisaties? Dan zijn er bij TIG voor jou volop kansen. Van big data en machine learning tot aan predictive analytics.


Vraag het… Bas (32)

Gestart als software developer en inmiddels als MT-lid verantwoordelijk voor software development, support en solution development. Bas Knol werkt dagelijks met zijn team aan innovatieve oplossingen met state-of-the-art software. Absoluut hoogtepunt? Als mainstage-speaker tijdens Qlik Qonnections in Florida de mogelijkheden van de nieuwste generatie QlikView software delen.

MEDEWERKERS OVER TIG